Tilberedning HiPP Combiotik 2

Følg tilberedning- og doseringsanvisningen nøye. Feilaktig tilberedning og oppbevaring av den ferdige blandingen kan fremme veksten av uønskede bakterier. Tilbered blandingen med friskt rent, kokt og nedkjølt vann. Bruk alltid rene og sterile flasker. Serveres straks og kast eventuelle rester etter måltidet.

  1. Kok opp vann til 100 °C og la koke i noen minutter. Avkjøl til 70 ºC.
  2. I en ren flaske tilsettes passende mengde 70ºC vann til måltidet. 
  3. Tilsett antall strøkne måleskjeer med pulver som står i doseringstabellen og som passer til måltidet.
  4. Skru på lokket og rist flasken godt.
  5. Avkjøl til spisetemperatur, ca. 37 ºC. Kontroller temperaturen ved å dryppe litt erstatning på innsiden av håndleddet.
  6. Serveres straks og kast eventuelle rester etter måltidet.

Oppbevaring

Oppbevar HiPP Combiotik 2 i lukket forpakning, tørt og i romtemperatur. Pakket i beskyttet atmosfære. Holdbar i 3 uker etter åpning, forutsatt korrekt oppbevaring.