Skalldyrswrap med guacamole (4 porsjoner)

Ingredienser

1 dl råris
1 tomat
1 stangselleri
1 pk. safran
1 dl mais
350 g blandede skalldyr
1 avokado
1 dl crème fraiche
1 hvitløksfedd
1 ts sitronsaft
4 tortillalefser

Tilberedning

1. Kok risen etter anvisningene på pakken.
2. Skjær tomater og selleri i terninger.
3. Varm olje i en stekepanne og rist maisen i noen minutter, legg i tomat, selleri, safran og skalldyrene og fres sammen. Krydre med salt og pepper.
4. Vend det stekte inn i risen.
5. Fjern skall og kjerne fra avokadoen. Mos med en gaffel og rør i crème fraiche, presset hvitløk og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
6. Fyll tortillalefsene med skalldyrrøren og topp med guacamole.


Bruk økologiske råvarer når du lager mat, dels av hensyn til dyrene og naturen, men også for den gode smakens skyld.